Alanında en güncel kaynak olan kitap 4 bölümden oluşmakta, her bölüm 1 dönem-yarıyıl okutulmak üzere dönem içerisinde yapılabilecek uygulamaları içeriyor, uygulamalar olabildiğince çok görselle adım adım anlatılmaya çalışılmış.
• Sırasıyla Birinci Yarıyıl Kapalı çerçeve [Tam-metal ve Kemik Çerçeve] Uygulamaları
• İkinci Yarıyıl Yarım Çerçeve [Nylor, Nilör Çerçeve] Uygulamaları
• Üçüncü Yarıyıl Faset Çerçeve Uygulamaları
• Dördüncü Son Yarıyıl Optisyenlik sektöründe karşımıza çıkacak olan diğer uygulamalar [Bifokal, Progressive, Prizmatik ve Polarize] işlenmiştir.
Gözlükçülük Laboratuvar, Optisyenlik Uygulamaları, Mesleki Uygulama gibi derslerinin ilgili kısımlarında yararlanılabilecek içerikte hazırlanmış.
Optisyenler İçin Yepyeni Bir Kaynak
Optisyenler İçin Yepyeni Bir Kaynak
Optik Gazete Optik Gazete
Gündem
Gözlük Camlarının Montajı bir diğer adı ile Optisyenlik Laboratuvarı Kılavuzu.
Gözlük Camlarının Montajı bir diğer adı ile Optisyenlik Laboratuvarı Kılavuzu tamamen Optisyenlik laboratuvarı dersleri için hazırlanan kaynak kitap olarak satışa sunuldu.
Optisyenlik programlarındaki akademisyenlerin ve tüm optisyen adaylarının başucu kitabı olabilecek güncel bilgileri içeren ve tamamı orijinal uygulama resimleriyle renkli olarak basılmış olan eser Bozok Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih ŞEN tarafından kaleme alınmış.
Paylaş:
SHS 7 Yıl Önce
KİTABI NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ ACABA?
Çağatay G. 7 Yıl Önce
Merhaba, Optisyenlikle ilgili tüm kaynaklara açığız ve açız. Fakat söylemek istediğim bazı şeyler var. Kitap bugün elime geçti. 40 sayfada oldu bittiye gelmiş her şey. Emeğe saygısızlık etmek istemem ama çok boş bir kitap. Prizmatik cam montajını yarım sayfada anlatan bir kitap, görsellerinde kayan aksları olan bir kitap, sağ şablona sol şablon diyen bir kitap... Çok yetersiz. Umarım ileride de gerçekten bir başucu kitabı çıkar.