Bedavaysa Bilgi...

Sektör : Bilgisayar Tarih : 1 gün önce
Telefon : 0850 2004545 Faks :
Web Sitesi : https://bedavaysa.com/
Adres: Esentepe Mh. Büyükdere Cd. LOFT Residence Apt. A Blok No:201/40 Şişli İstanbul ŞİŞLİ / İstanbul

Bedavaysa, markaların hem dijital dünyada rekabet gücünü hem de müşterilerine sunduğu değeri artırmak amacıyla kurulmuş yenilikçi bir e-ticaret aracı hizmet sağlayıcıdır. Markaların satışa çıkardığı her ürün veya hizmetin yanında bedava bir ek ürün ya da hizmet sunarak, müşterilere daha fazla değer katmalarını sağlar. Bu yaklaşım, markanızın satışlarını artırmanın yanı sıra müşteri sadakatini de güçlendirmek için etkili bir yol sunar.

Misyonumuz, e-ticaret dünyasında markaların rekabet avantajlarını artırmalarını sağlamak ve müşterilere benzersiz alışveriş deneyimleri sunmaktır. Bunu, markalara ürün ve hizmetlerini cazip promosyonlarla destekleyebilecekleri esnek ve kullanıcı dostu bir platform sağlayarak gerçekleştiriyoruz.

Vizyonumuz, E-ticaret dünyasında markaların en çok tercih ettiği iş ortağı olmak ve müşterilere sundukları değeri sürekli olarak artırmak istiyoruz. Teknolojik yenilikler ve müşteri odaklı hizmetlerle sektörde lider olmayı hedefliyoruz.

Platformumuz, firmalara mağaza tahsis ederek ürün/hizmet listeleme, afiş, ürün/mağaza öne çıkarma, ürün yükleme gibi kapsamlı hizmetler sunarken, ziyaretçilerimizi doğrudan firmaların web sitelerine yönlendirmektedir. Bu sayede, alıcı ile satıcı arasındaki faaliyete doğrudan katılmadan, her iki tarafın da en iyi deneyimi yaşamasını sağlıyoruz.