Solotica Aquarella Quarterly ve Aquarella Daily Şimdi Opak Lens Stoklarında

Solotica Türkiye Distribütörü Opak Lens, Solotica’nın Aquarella ürün ailesi içinde yer alan günlük ve üç aylık renk serilerinin stoklarına geldiğini bildirdi

Solotica Aquarella Quarterly ve Aquarella Daily Şimdi Opak Lens Stoklarında
16 Şubat 2022 Çarşamba 13:48

Solotica Aquarella Quarterly
ve Solotica Aquarella Daily
Şimdi Opak Lens Stoklarında

Solotica Türkiye Distribütörü Opak Lens, Solotica’nın Aquarella ürün ailesi içinde yer alan günlük ve üç aylık renk serilerinin stoklarına geldiğini bildirdi. Her iki ürün grubu da plano olarak satışa sunuldu.

Solotica günlük kullan-at renkli lensleri Aquarella Daily 5 çift aynı renkten oluşan 10’lu kutularda satılıyor. Hijyene çok önem veren ve hassas göz yapısına sahip kullanıcıların özellikle talep ettiği günlük lens ailesi Solotica Aquarella Daily 8.7 temel eğri ve 14.2 mm çapa sahip. Sadece özel günlerde renkli lens kullanacak kişiler için de ideal bir ürün olan Solotica Aquarella Daily’nin beş ayrı rengi bulunuyor. Cyan Blue, Golden Ocre, Sea Green, Sepia Grey, Sienna Brown renkleri kullanıcıların gözlerine doğal ışıltı veren tonlamalara sahip.

Solotica Aquarella Quarterly ise Solotica’nın 2021’de yeni başladığı 3 aylık bir seri olup 3-6 ay arasında kullanılabiliyor ve Mart ayından sonra pazara sunulacak 5 yeni renkle birlikte 11 ayrı renkten oluşuyor. Brezilya'nın canlı doğa manzaralarından ilham alınarak hazırlanan bu serinin halihazırda satışta olan 6 rengi plano olarak Opak Lens stoklarında yerini aldı. Derin yeşillerden, güzel açık grilere ve göz kamaştırıcı mavi tonlarına kadar değişen Aquarella Quarterly renk paleti; doğal göz renklerini, günlük rahatlık ve kristal netliğinde görüşle birleştiriyor.

Solotica Aquarella Quarterly serisi 8.6 temel eğri ve 14.2 mm çapla geliyor. Hali hazırda satışta bulunan Arara Blue, Bossa Nova Grey, Amazonia Green, Beleza Grey, Cambucci Green ve Dandara Hazel isimli renkleriyle Aquarella Quarterly hakkında detaylı bilgileri www.soloticaturkey.com sitesinden alabilirsiniz. Mart ayında küresel olarak satışa sunulacak 5 yeni renk Türkiye’de satışa başlandığında web sitesine de eklenecek.

Solotica Aquarella Daily ve Aquarella Quarterly için satış bilgilerini Opak Lens Satış Temsilcileriniz ve Bölge Müdürlerinden alabilirsiniz.

Aquarella Quarterly

Arara Blue

Amazonia Green

Beleza Gray

Bossa Nova

Cambuci Green

Dandara Hazel

Aquarella Daily

Cyan Blue

Golden Ocre

Sea Green

Sienna Brown

Sepia Gray


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.