OPTI POWER Etkinlikleri Başlıyor

Etkinliğe katılan optikleri bu günlere özel kampanyalar ve çeşitli sürprizlerde bekliyor olacak.

OPTI POWER Etkinlikleri Başlıyor
18 Eylül 2024 Çarşamba 21:23

OPTI POWER etkinliğinin ilki Kayseri NOVOTEL'de 27-28-29 Eylül'de düzenleniyor.

Ülkemizin önde gelen  yerli ve milli sermayeli oftalmik cam ve gözlük çerçevesi üretimi yapan 5 Büyük firmasının düzenlediği OPTI POWER etkinliği ilk büyük toplantısını Kayseri ilimizde gerçekleştirecek.

Bünyelerinde 40 dan fazla çok bilinen marka barındıran Opak Lens, Baha Optik, Ermak Eyewear, Natural Optik ve Model Gözlük Sanayi’den oluşan 5 firma 2024- 2025 modellerini sunacakları OPTI POWER etkinliğinin ilkini 27-28-29 Eylül Tarihlerinde Kayseri NOVOTEL’de gerçekleştirecekler.

27-28-29 Eylül tarihlerinde 10:00 ila 24:00 saatleri arasında Kayseri Novotel’de düzenlenen OPTI POWER etkinliğine katılmak isteyen Kayseri ve çevresindeki illerde bulunan tüm optikler randevusuz bir şekilde gelerek sergi alanını ziyaret edebilecekler.

Ayrıca etkinliğe katılan optikleri bu günlere özel kampanyalar ve çeşitli sürprizlerde bekliyor olacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için firmaların satış temsilcileri ile irtibata geçiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.